Sdu en LupaSafe slaan de handen ineen om te zorgen dat organisaties snel, eenvoudig & aantoonbaar in control zijn van hun cyberrisico’s. Met de 24/7 cybersecurity audit van LupaSafe worden dagelijks beveiligingsrisico’s van apparaten, techniek en proces gescand.
Door tijdig inzicht te geven kunnen ransomware en andere aanvallen voorkomen worden. Dit is uniek in de markt vanwege de holistische visie op cybersecurity risico’s, het dashboard dat realtime verschillende risico’s in kaart brengt en het maandelijks rapport dat adviseert over de acties ter versterking van de beveiliging voor de verschillende disciplines in een organisatie. Samen zetten Sdu en LupaSafe een baanbrekende nieuwe cybersecurity dienstverlening op, inclusief een trainingsaanbod, gericht op B-to-B adviseurs en haar klanten die hiermee ook stappen kunnen maken op het gebied van preventie van cybercriminaliteit.
“Met deze unieke samenwerking tussen Sdu en LupaSafe kunnen we ervoor zorgen dat organisaties snel, eenvoudig en aantoonbaar in control zijn van hun cyberrisico’s. Met de doorlopende cybersecurity audit van LupaSafe worden dagelijks beveiligingsrisico’s gescand. Door tijdig inzicht te geven kunnen ransomware en andere aanvallen bij onze klanten preventief voorkomen worden”, aldus Sander de Groot, CEO van Sdu.
Van Accelerator programma naar samenwerking
LupaSafe en Sdu zijn geen vreemden van elkaar: LupaSafe nam vorig jaar deel aan het Startup Accelerator programma LightSpeed van het Europese moederbedrijf Lefebvre Sarrut. Van alle Nederlandse inzendingen kwam Skopos als winnende startup uit de bus. De samenwerking is een logische stap, volgens Han Veldwijk van Skopos: “Sdu zet sterk in op workflow en compliance en LupaSafe neemt daarin het voortouw op het vlak van continue cyber audits. Door onze krachten te bundelen, zorgen we ervoor dat steeds meer bedrijven cybersecure zijn en geven wij directies duidelijk inzicht, in normale mensen taal.”
Vanuit lokale en Europese overheden komt er steeds meer regelgeving op het gebied van veiligheid waar bedrijven aan moeten voldoen en jaarlijks op moeten rapporteren. Ook de notarissen, advocaten, juristen en belastingadviseurs en andere klanten van Sdu werken voortdurend met privacygevoelige informatie, zoals persoonsgegevens. Daarmee kunnen zij al snel een doelwit worden van een cyberaanval. Door een dienst aan te bieden waarmee dit wordt voorkomen, helpt Sdu haar klanten bij het aanscherpen van de digitale veiligheid.
Geef een reactie